Blog  »  Overig

Meest gelezen artikelen op Tjitze.nl in 2021

Populairste artikelen in 2021

Wat zijn de meest gelezen artikelen op Tjitze.nl in 2021? In dit artikel laat ik zien wat de populairste content is dit jaar.

Wie heeft de meeste volgers op social media?

Twee jaar geleden schreef ik een artikel over wie de meeste abonnees op YouTube heeft. Het is een traditie geworden om elk jaar een nieuw toplijstje op mijn blog te zetten. Dit jaar heb ik niet alleen de toplijstjes voor YouTube samengesteld, maar ook voor TikTok, Instagram en Twitch.

De top 25 populairste TikTokkers is mijn best gelezen artikel van dit jaar. Ik kreeg ook een hoop reacties van mijn contactformulier van TikTokkers die hun eigen account of ander account misten in de lijst. Hierdoor heb ik de lijst gedurende het jaar geΓΌpdatet en is het de meest complete top 25 populairste TikTokkers in Nederland.

 1. Top 25 populairste TikTokkers in 2021
 2. Top 25 grootste YouTubers van Nederland in 2021
 3. Top 25 populairste YouTube-kanalen ter wereld in 2021
 4. Top 25 populairste Instagrammers (2021)
 5. Wie heeft de meeste volgers op Twitch?

Handige tooltjes

In mei kon ik niet echt een handige tool vinden waarmee je je eigen aandelenportfolio of cryptocurrency kon monitoren. Daarom besloot ik zelf aan de slag te gaan en heb ik in Google Spreadsheets een aandelentracker en cryptotracker gebouwd.

Blijkbaar was ik niet de enige die tegen dit probleem aanliep. Beide artikelen zijn dit jaar volop bezocht en ik kreeg tientallen mailtjes met bedankjes en vervolgvragen.

Techhulp

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig hulpartikelen op Tjitze.nl geplaatst over techonderwerpen. Het zijn soms problemen waar ik zelf tegenaanloop en als ik oplossing heb gevonden, deel ik die graag met anderen.

Het leuke is dat sommige vragen na enkele jaren nog steeds relevant zijn. Hierdoor kan een vraagstuk van mijzelf van drie jaar geleden, ervoor zorgen dat ook dit jaar duizenden mensen zijn geholpen door mijn evergreen-content. De vijf meest bezochte hulpartikelen in 2021:

 1. Zo gebruik je WhatsApp’s nieuwe functie om stickers te maken
 2. WhatsApp als notitie-app: zo stuur je een appje naar jezelf
 3. Hoe kijk je televisie met een (bluetooth) koptelefoon?
 4. Werkt de microfoon van je koptelefoon niet op je PlayStation 4? Zo los je het op
 5. Hoe verplaats je in Gmail automatisch e-mail naar mappen?

Populairste reviews

Toen ik aan het kijken was welke reviews dit jaar het meest zijn bekeken, viel het mij op dat ik dit jaar niet heel veel reviews heb geschreven. Daarom heb ik deze week een artikel geschreven over mijn beste tech-aankoop van 2021: de Kobo Libra 2 e-reader.

Verder schreef ik dit jaar een review over flitsbezorgdienst Flink en de Sony WF-1000XM3-oordopjes. De vijf meest bekeken reviews dit jaar:

 1. Sennheiser BT T100 bluetooth audiozender
 2. Boodschappen in 10 minuten met Flink of Gorillas
 3. Sony WF-1000XM3 oordopjes
 4. Sony WH-1000XM3 – noise cancelling koptelefoon
 5. Gerrard Street Prince noise-cancelling koptelefoon