Overig

Einde van de dagelijkse blog, tijd voor iets nieuws

Tjitze - Badwater, Death Valley

Na 108 dagen op rij elke dag bloggen is het tijd voor iets nieuws. Dagelijks bloggen heeft in de afgelopen maanden mijn creativiteit een enorme boost gegeven en dat wil ik nu voor iets anders gaan gebruiken.

In oktober besloot ik een maand lang elke dag een blog te plaatsen op Tjitze.nl. Een leuke uitdaging om mijzelf elke dag uit te dagen om een uurtje tijd vrij te maken om iets extra’s te doen. De maand ging succesvol voorbij en een tweede maand volgde. Als je eenmaal begint is het steeds lastiger om te stoppen en daardoor bereikte ik deze maand de honderd blogs op een rijtje. Hoewel het mij gelukt is om elke dag een blog te plaatsen, merk ik wel dat ik steeds meer moeite heb om goede onderwerpen te vinden.

Voordat ik begin deze maand naar de Verenigde Staten ging, merkte ik bij mijzelf twijfel om door te gaan met de dagelijkse blog. Ik besloot om in ieder geval de honderd dagen vol te maken en ook om nog een week over techbeurs CES te schrijven. Inmiddels is CES weer voorbij en ben ik ook weer terug in Nederland. De twijfel om te stoppen met de dagelijkse blog is gebleven en daarom heb ik besloten om voor nu te stoppen met de dagelijkse blog.

Video’s

In plaats van de dagelijkse blog wil ik content gaan maken waar net iets meer werk in zit. Vorige maand heb ik een videoreview gemaakt over mijn Sony WH-1000XM3-koptelefoon. In zo’n productie zit al snel een paar dagen tijd en daarvoor heb je gewoon te weinig tijd met een full time-baan, een dagelijkse blog, hobby’s en andere verplichtingen. Het maken van zo’n videoreview vond ik echter heel leuk en ik wil meer soortgelijke producties maken.

Mont Ventoux

Een andere reden dat ik even wat gas terugneem met mijn blog is de Mont Ventoux. In juni ga ik samen met Join4Energy proberen om voor een goed doel de Kale Berg te beklimmen op mijn racefiets. De komende maanden zal ik veel gaan sporten, waardoor ik automatisch minder tijd heb om dagelijks te bloggen.

De toekomst

De komende dagen neem ik even een ‘vakantie’ van mijn blog. Ik wil nieuwe formats voor gaan bereiden en even wat afstand nemen van de content. Via mijn website, Twitter en YouTube-kanaal (nog niet geabonneerd? klik hier) zal ik je op de hoogte houden van nieuwe content.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande blog nog vragen of wil je gewoon een reactie achterlaten? Laat het weten via het contactformulier op mijn website!

Andere artikelen