Overig

Ik ben mijn eigen nieuwsbrief gestart

Nieuwsbrief, ongelezen e-mail

Ik ben gestart met een eigen nieuwsbrief. Hierin deel ik mijn eigen ervaringen met tech, datagedreven content en productiviteit, en zet ik interessante artikelen op een rijtje die met deze onderwerpen te maken hebben.

Eerste nieuwsbrief

In mijn eerste nieuwsbrief besteed ik aandacht aan de commotie rondom wachtwoordmanager LastPass. Ik heb daarbij ook vijf alternatieven op een rijtje gezet. Uiteraard kan ook Clubhouse niet ontbreken, want in februari was dat de dienst waar iedereen het over had. En als Android-gebruiker wacht ik nog steeds op een Android-app. Uiteraard ook nog een lijstje met handige tips en trucs.

» Je kunt de eerste editie online bekijken

Het format van de nieuwsbrief zal in de eerste edities steeds meer vorm krijgen. Hoewel ik vanuit organisaties ervaring heb met het maken en versturen van nieuwsbrieven, is het bij je eigen nieuwsbrief toch even zoeken naar de juiste tone of voice. Wil je veel uitleg in de e-mail of wil je juist zoveel mogelijk linken naar je eigen site? Moet ik vooral linken naar mijn eigen content of moet ik in mijn nieuwsbrief juist zoveel mogelijk interessante content van andere auteurs/websites selecteren?

Aanmelden

Het plan is dat ik elke maand een nieuwsbrief verstuur. In deze e-mail deel ik mijn eigen ervaringen en interessante artikelen die ik tegenkom over tech, datagedreven content en productiviteit. Aanmelden is simpel (en dat geldt uiteraard ook voor afmelden): 

Feedback

Hoewel ik het leuk en leerzaam vind om een nieuwsbrief te maken, ben ik vooral benieuwd wat jij er van vindt. Wat voor content zou jij graag in je mail willen ontvangen? En in welke vorm? Laat het mij weten via het contactformulier. Ook als je (nog) niet ingeschreven bent is je feedback meer dan welkom!

Foto: Torsten DettlaffPexels