Overig

Tech Onderweg: techupdates via Instagram

Tech Onderweg

Afgelopen week ben ik een nieuw experiment begonnen. Via Instagram plaats ik op het account Tech Onderweg elk werkdag een bericht met het belangrijkste technieuws van de afgelopen dag (of op maandag van het weekend). Kort en simpel, maar zo ben je wel weer direct op de hoogte.

Vroeg in de ochtend

Ik plaats de updates lekker vroeg in de ochtend, ergens tussen 6 en 7 uur, zodat jij bij het ontbijt of onderweg naar je werk weer lekker op de hoogte bent. Vandaar ook de naam Tech Onderweg. Ik kies er ook bewust voor om korte, snackbare, berichten te plaatsen. Het doel is dat je snel op de hoogte bent. Mocht je toch meer over een onderwerp willen weten, dan zijn er genoeg techsites die in die behoefte kunnen voorzien.

Wat kun je verwachten van Tech Onderweg?

Tech Onderweg draait dus om techupdates, maar wat houdt dat precies in? De focus ligt op consumentenelektronica. Dus de producten die jij en ik dagelijks gebruiken of misschien wel willen hebben. Denk aan smartphones, laptops, televisie, maar ook camera’s, drones of elektrische stepjes. Tech is meer dan alleen hardware, dus ik ga ook uitgebreid in op handige tools, sites of apps. En we kunnen natuurlijk ook niet om privacy en online veiligheid heen.

In het weekend plaats ik geen techupdate op Instagram. Het nieuwsaanbod is een stuk beperkter en ik vind het prettiger om je een volledige update te geven op maandagochtend. In plaats van een techupdate lees je in het weekend welke films, series en games de komende week uitkomen. Ik maak uiteraard wel een selectie van het entertainment-aanbod, anders krijg je sommige weken berichten met zoveel nietszeggende titels.

Tech Onderweg - releases

Updates ontvangen?

Lijkt het je interessant om dagelijks het belangrijkste technieuws in je Instagram-feed te lezen? Volg dan het account Tech Onderweg op Instagram.

Als je absoluut geen melding wilt missen, druk dan na het volgen op de tekst ‘Volgend’ op de Tech Onderweg-profielpagina. Druk op meldingen en zet de meldingen voor berichten en/of verhalen aan. Als ik dan een nieuwe post plaats, dan krijg je een pushnotificatie van Instagram.

Tips of vragen?

Heb je ideeën voor nieuws of producten die moeten worden behandeld? Of heb je gewoon een vraag of een opmerking? Je kunt een DM sturen via Instagram of contact opnemen via het contactformulier.