Blog  »  Overig

Ik ben een dertiger

Ik ben een dertiger

Happy birthday to me! De jaren negentig voelen voor velen nog niet als dertig jaar geleden, maar ik moet er vandaag toch echt aan geloven: deze nineties baby is vanaf nu een dertiger. 

International Day of Awesomeness

Wist je trouwens dat 10 maart ook wel bekend staat als de International Day of Awesomeness? En neen, dat heb ik niet zelf verzonnen om mij verjaardag een gouden randje te geven. Het heb op Facebook gestaan.

De echte reden dat het vandaag ‘de dag van de geweldigheid’ is (in het Nederlands klinkt het toch een stuk minder), is omdat vandaag ook Chuck Norris jarig is. Hij loopt exact vijftig lentes op mij voor en mag daarom vandaag tachtig kaarsjes uitblazen.

Oh, het is vandaag ook de knuffel-je-hond-dag en de internationale doedelzak-dag, maar je kunt vast begrijpen dat ik liever de International Day of Awesomeness in het zonnetje zet.

Berlijn

Ik spendeer zelf deze voor mij extra bijzondere Day of Awesomeness in Berlijn. Even een paar dagen lekker cultuur snuiven en de toerist uithangen. En in de tussentijd ga ik ook nog lekker aan de slag met mijn blog, dus daar ga je de komende tijd ook meer van zien.

Voor nu gaat de feestmuts weer op en ga ik eens kijken of er nog iets valt te beleven rondom de Brandenburger Tor. 🥳